C90

C90 er vår nyeste modulserie. Dette er flyttbare lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig utviklet i Skandinavia for skandinaviske forhold. Vi har tatt med oss de beste ideene etter 30 år i bransjen. Modulserien kjennetegnes av moderne design der funksjonalitet, arbeidsmiljø og energiforbruk har vært nøkkelord.

KVALITET I FOKUS
Vi har utviklet C90 modulene for å kunne møte de aller høyeste kravene innen lokaler. Dette er for dere som søker det beste - moderne teknikk, funksjonelle løsninger og nøye gjennomtenk design gjør at disse modulene holder markedets høyeste standard.

INTERNASJONAL  STANDARD

C90 -systemet holder høy internasjonal standard.  Lokalene er stilrene med granitgrå fasade i stenmateriale og har generøse vinduespartier. De passer derfor like godt i bymiljø med klassisk arkitektur så vel som i grønne parkmiljøer.

1, 2 ELLER 3 PLAN
 Å bygge i høyden er plassbesparende. Dette var viktig for oss når vi utviklet C90. Modulene kan settes i 3 etasjer noe som innebærer maximal størrelse selv der man har begrenset plass. Det gjør det mulig å etablere dere tett inntil eksisterende bygninger slik at man beholder nærheten til allerede etablerte bygg.

I tillegg er C90 utviklet for ennå mer effektiv montering og demontering. Dette er kostnadseffektivt såvel som tidsbesparende fordi vi kan ferdigstille lokalene på svært kort tid. 

INNOVASJON, TEKNIKK OCH ENERGI
C90 bestyr lokaler med det beste innenfor teknikk og innovasjon. Systemet er energieffektivt i ordets rette forstand. Høykvalitets isolering og varmevekslere gjør at lokalene ikke forbruker mer energi enn hva nyprodusksjon gjør i dag. I tillegg finnes energisparende funksjoner som sensorbasert belysning.

TRIVELIG
Med C90 kan du være sikker på at funksjonalitet og miljø møter de høye kravene som stilles til bo- og arbeidsmiljø.

Takket være effektiv belysning i kombinasjon med god naturlig belysning får dere innbydende og lyse lokaler.   Prosjektdimensjonert ventilasjon - med eller uten kaldluft - gir et behagelig inneklima.  Alle vinduer har solbeskyttelsesglass og ved å velge kjølig (tilleggvalg) i kombinasjon med funksjonell solskjerming vil du oppnå best mulig inneklima under den varme årstiden.

PLANLØSNINGAR FOR MÅNGE BEHOV

For kontoret har du full frihet til å velge mellom mange planløsninger og romstørrelser uansett om du vil ha singelkontor eller åpent kontorlandskap. Man kan komplimentere med små samtalerom, konferanserom/møterom, spiserom med kjøkken, oppbevaringsrom, garderobe og omkledningsrom, printer/datarom eller andre løsninger dere måtte ønske. Romstørrelsen kan varieres for å oppnå maksimal plassutnyttelse.

For skolen kan du velge klasserom fra 50 - 65 kvm.Gjennomgående felles korridor gjør det enkelt å bevege gjennom lokalene.  Dere velger selv hvilke rom dere har behov for ; arbeidsrom for lærere, grupperom, aktivitetsrom, hvilerom, garderober med dusj, oppbevaring  o.l. 

For barnehagen har vi tatt spesielt hensyn til de minste. Det er f.eks klemsikre dører, lavt bygde toaletter, lavt regulerte radiatorer som gjør at barna ikke brenner seg.

KJØKKEN
Vi tilbyr storkjøkkenløsning som enkelt kan integreres med C90.

Byggkonstruksjon

C90 modulene er statisk beregnet og branndimensjonert for bygg opp til 3 etasjer.

Bæresystem

Grunfundament: trepaller alternativt Lecasten på betongplater ved 3-etg oppstilling. Takkonstruksjon: Dimensjonert for Snözon lll Brannklase REI 60 U-verdi=0,12 Veggkonstruksjon: Brannklasse REI 60 U-verdi=1,15 Fasade: Fasadeplater av fibercement Gulvbjelkelag: Brannklasse REI 30 U-verdi= 0,15 Tillatt vektbelastning: 2,5 Kn/m2

Gulvbelegg

Rom: 2,0mm linoleum, grå. Klasse Cfl-s1 WC: 2,0mm homogen plastmatte, grå HWC: 2,0mm homogen sklisikker plastmatte, grå

EL

El sentral / servicesentral max 180A for kobling til tekniske moduler for inntil 3 etasjer samt heis plassert på baksiden av teknisk modul. Hver teknisk modul har integrert sentral, max 63A. Modulen inneholder energimåler for oppvarming og ventilasjon, jordfeilbryter og automatsikringer. Kjøkken/stelleromsmodul (S-modul) har integrert sentral, 16A. Via installsjonskanaler i tak distribueres el til tilstøtende moduler samt kjøkken/stelleromsmodul. Hurtigkobling type Wago. El-uttak i yttervegg. Som tilbehør finnes uttaksstang.

Innvendig dører

Massive dører EI30 35db med klemsikring og gummilist i bakkant.

Farger

Tak: NCS 0502Y Vegger: Glassfiberstrie G100 NCS 0500-N

Belysning

Samtlige lysarmaturer er montert tett mot tak og utstyrt med bevegelsesdetektor og trykksnor-bryter.

Lydisolering

Samtlige innvendige tak er montert med akustikk-tak for å minimere etterklang og for å tilfredsstille et godt bo- og arbeidsmiljø.

Oppvarming

Modulene varmes opp med direktevirkende el som klarer BBR-krav. Sentral, trådløs varmestyring med nattsenkningsfunskjon som tillvalg. Alternativt finnes mulighet for vannbåren varmeystem i form av varmepumpe eller fjernvarme.

Toaletter

Teknisk modul kan inneholde 2-4 toaletter avhengig av behov. HWC oppfyller kravene for elektrisk rullestolbruker ihht både BBR og "Bygg ikapp Handikapp"

Trapp i trappehus

Trappeløp i stål med gelender i rustfritt stål. Første og siste trinn i avvikende farge. Gelender i henhold til forskrift for Bygghandikapp.

Ventilasjon

Modulene ventileres med et ventilasjons-aggregat plassert i teknisk modul. Aggregatet har energisparende viftemotorer for til- og fraluft, effektive luftfilter, roterende varmevekslere for varmegjenvinning, integrert kjøling samt alternativt elektrisk vannbårent varmebatteri.

Vinduer

Faste og vinduer som kan åpnes. Alle vinduer har solskjermende glass som reduserer varmegjennomgang og skaper et jevnt og behagelig inneklima. Som tillvalg finnes utvendige persienner som reduserer varmen ytterligere. U-verdi=0,78

Ytterdør

Aluminiumsdør 15-21, pardør U-verdi: 1,5