Modulbaserte lokaler for kontorer

Modulbaserte lokaler for kontorer

Utvid virksomheten uten å gå glipp av noe

Når du har fått flere ansatte enn skrivebord – gi dem nytt arbeidsrom som gjør at de gleder seg til å komme på jobb. Vi tilbyr mer plass i form av lyse og rommelige modulenheter tilpasset dine behov.

Uansett hvor kort eller lang tid du trenger plassen, er våre løsninger bygd etter de samme strenge standarder som permanente bygg. Våre spesialister har grundig erfaring med å skreddersy modulenheter for nesten alle bransjer og all type bruk. Disse bruksområdene spenner fra kontorlokaler, laboratorier og butikker til postkontorer og mye annet.

Vi tar vare på hvert trinn i prosessen som starter med en design som oppfyller alle regler og forskrifter om arbeidsmiljø og helse, og hele veien gjennom montering og demontering. Vi kan også tilby møbler, hvis du ønsker.

Våre eksperter innen kontordesign planlegger løsningen din basert på sin kunnskap om trafikkflyt gjennom rom og hva de ansattes typiske oppgaver er. I nesten alle tilfeller får kundene våre midlertidige arbeidsarealer som de ansatte trives i.

Topp tre bonuser:

  • Vi tar oss av alt fra start til slutt
  • Spesialister på kontordesign sikrer komfortabel trafikkflyt
  • Fleksibel kontrakt som er perfekt for situasjoner som endrer seg raskt

Hvis du må løpe ut av rommet for å jobbe, ta kontakt for å finne ut mer.