Om cookies

Cramo Adapteo bruker informasjonskapsler for å gjenkjenne en tilbakevendende besøkende som en unik bruker. En informasjonskapsel er et element av data som er sendt til nettleseren din og lagret på harddisken, og ikke på dette nettstedet ("Informasjonskapsel").

Cramo Adapteo bruker informasjonskapsler for å spore hvordan du navigerer og bruker nettstedet slik at vi forbedrer din opplevelse. Informasjonskapsler som er plassert av Cramo-serveren eller tredjepartstilbydere er bare tilgjengelig for Cramo Adapteo, og informasjonskapsler kan ikke få tilgang til, lese eller modifisere andre opplysninger på en datamaskin. Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler eller vil bli varslet når de er plassert, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at vi i enkelte land kan være lovpålagt å be om ditt samtykke til å velge bort å motta informasjonskapslene. Et slikt samtykke er alltid frivillig og kan trekkes tilbake når som helst. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du slår av informasjonskapsler eller bestemmer deg for å ikke samtykke til bruk av disse, kan det hende at noen nyttige deler av nettstedet ikke fungerer, og at du ikke kan bruke nettstedet på en optimalisert måte.

Cramo Adapteo sporer aggregert statistikk, for eksempel nettstedbrukernes internettprotokolladresse og relatert lokasjonsdata, operativsystem til datamaskin, nettlesertype og adressen til nettsteder som henviser deg til oss, og generell informasjon om dette nettstedets trafikkmønstre og relatert nettsteddata.