Adapteo Manifest

Adapteo Manifest

Vårt løfte til deg

Fire vegger og et tak. Høres enkelt ut, men å komme dit tar tid og selv når alt er på plass er det fortsatt mye som gjenstår. Uavhengig om det er en skole, et kontor eller en bolig - farger, interiør, atmosfære, luft og lysforhold mye må til for å gjøre det til noe mer enn bare tomme skall. Våre moduler skal være et sted man trives, hvor man kan jobbe, leke, leve og bo. Hvor nye ansikter møtes. Rom hvor små barneføtter så lette som fjær, kan lærer å danse.

Derfor er det helt essensielt at disse rommene tilbyr komfort. Og dette er noe vi virkelig investerer i. I over 30 år har Cramo Adapteo konstruert, montert, testet og tilpasset våre moduler og paviljonger slik at vi er sikre på de er passer til alle typer klimaer og miljøer. Og som med all ny konstruksjon, vi sørger for at ny teknologi og moderne design og materialer er integrert i prosessen.

Til tross for våre røde og grå farger tenker vi grønt i alt vi gjør. Vi jobber primært med tre materiale og sentralisert ventilasjon. Du kan til og med få vannboren varme i lokalene dine. Og når vi snakker om miljø: vi tror på bærekraften av å leie. Du får det du trenger når du trenger det, og returnerer det når behovet opphører. Da står vi klare til å leie det ut til neste mann.

Verden er full av tomrom, og noen ganger trenger man ikke tenke på utsiden av boksen. Prøv heller å leve på innsiden av en! Vi hjelper deg å sette sammen bitene og viser deg hvorfor Cramo Adapteo er RETT VALG FOR DEG.