Boligmoduler - moderne boligbrakker og containerhus

Boligmoduler - moderne boligbrakker og containerhus

Boligmangel kan enkelt løses med moduler fra Cramo Adapteo.

Bolig studentBolig senior

Boligmangel kan oppstå raskt.  Det kan være studenter som trenger bolig i forbindelse med studier, eldre som av ulike årsaker ikke lenger kan bo hjemme, boliger som er under rehabilitering eller nyinnflyttede som skal integreres i samfunnet.

Å bygge permanente bygg er tidkrevende og kostbart.   En mulig løsning kan derfor være å bruke modulbaserte løsninger,  på kort og/eller lang sikt. Plassutnyttelse kan være et annet problem.  Vi har derfor løsninger som kan settes opp i en, to eller tre etasjer.

Cramo Adapteo har med sine nye C90 moduler utviklet et funksjonelt og moderne boligkonsept som dekker dagens krav og forskrifter for permanente bygg, og som er klassifisert i brannklasse REI 60.

Tegning bolig

Våre arkitekter har fokusert på lyse planløsninger og moderne fargevalg.  Alle boligløsningene blir levert med WC, dusj og mulighet for vaskemaskin.  Kjøkkenløsningen har god skapplass, kjøleskap med fryser, stekeovn og vifte med FXT ventilasjon og varmegjenvinning som reduserer energiforbruket.

En 1a modul har et åpent fellesrom med plass til seng, spisebord, skrivebord og lenestol. Baseenheten utvides deretter med en eller flere moduler etter behov (2a, 3a eller 4a).  Alle løsningene er tilpasset til innvendig bruk av rullestol.

Fordeler:

  • Rask boligløsning med forutsigbare kostnadsrammer
  • Enkel prosjektgjennomføring
  • Effektiv utnyttelse av plass
  • Moderne og funksjonelle løsninger
  • Miljøsmart og bærekraftig
  • Service og vedlikehold inkludert i leien

Les mer:

Moderne og hyggelig boenhetsløsninger